De Bossche Brandslang | Café de Paternoster
M'n Tante

In het gebied “de Uilenburg”, een van de oude buurten in de binnenstad, die in de jaren’60 ’70 sterk verloederd was is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend en populair centrum vol met cafeetjes, eetcafe’s en restaurants.
Het straatbeeld wordt vooral gekenmerkt door de vele terrassen, beperkt autoverkeer, smalle steegjes en stadsrivier de Binnendieze die er tussen en onder de straten stroomt.
Midden in deze gezelligste “borrelbuurt” van ‘s_Hertogenbosch, bevind zich sinds 1993 in de Korenbrugstraat “Cafe M’n Tante” De korenbrugstraat word vooral bezocht door vele binnenstad-bewoners en echte Boschenaren
Begonnen als een onder architectuur ingerichte modern zaak, zijn wij na de nodige verbouwingen geworden tot een sfeervol “lichtbruin” cafe met een groot assortiment aan bieren op fles (70) en 8 van de tap, een mooi assortiment aan goede wijnen en voor beiden daarbij eventueel kleine hapjes.
De niet te hoge bar en ruime hoeveelheid tafeltjes, zowel binnen als op het terras nodigen zeer zeker uit tot het gezellig bij kletsen met vrienden en bekenden onder het genot van een goed getapt biertje. Waar wij met trots bij mogen vermelden dat wij sinds 2007 ook de “bonbon” onder de pilsners; de Brand Up met liefde en toewijding voor onze gasten tappen en serveren. Dat een biertje bij ons in goede handen is blijkt wel uit het feit dat we de gouden en bronzen tapknop in de regio hebben mogen ontvangen.
Graag nodigen wij u uit om de sfeer in Cafe M’n Tante en Uilenburg te beleven.