De Bossche Brandslang | Home  

Ons Bosch Brand GevuulAls u denkt aan Brand, denkt u aan een fantastisch glas bier.
Als u denkt aan Den Bosch (´s-Hertogenbosch) ontmoetingsstad, dan denkt u aan het kloppend gastronomisch hart van Noord-Brabant en verre omgeving. De vele mooie cafe´s en restaurants, de gemoedelijkheid, de gezelligheid, de sfeer, de gastvrijheid, het zien, het proeven en het culinair genieten maakt dat u zich waant in het Bourgondische paradijs.

De synergie tussen Den Bosch en Brand is niet verwonderlijk: Beide staan ze voor kwaliteit, beiden roepen iets uitnodigends op. De drang ervan te willen proeven, te genieten:
Dat is nou ons "Bosch" Brand Gevuul.

Laat u verrassen door het "Bossche Brandslang- Arrangement", een speurtocht door de Bossche binnenstad met uiteraard op diverse plaatsen een heerlijk gerecht vergezeld van een Brand biertje. Aan het einde van uw bezoek aan de stad heeft u niet alleen kennisgemaakt met de historische achtergrond van ´s-Hertogenbosch, maar ook met de gastvrijheid van de plaatselijke horeca.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de VVV te ´s-Hertogenbosch, Markt 77, Telefoon: 073-6149986 en vraag naar de Bossche Brandslang.

Het belooft een heel gezellige dag te worden,
dat garandeer ik u!

Neem hier een kijkje bij de Bossche Brandslang....

 
Klinkende groet,

Roger Schreurs,
Voorzitter