De Bossche Brandslang | Restaurant ff Swanjéé
Restaurant ff Swanjéé


De unieke formule van restaurant ff Swanjéé ( spreek uit effe ) bestaat uit vier elementen, n.l.:
Grill, Wapazz, Cocktails & Wines.

Grill : achter de open grill-counter wordt het vlees op het gewenste gewicht afgewogen en gesneden, waarbij kwalitatief ffantastisch vlees wordt gegrilld, het z.g.n. MRIJ vlees ( het roodbonte Maas, Rijn en IJssel rund ) van Piet van den Berg
Wapazz : wapazz zijn kleine internationale ” wereldse ” gerechten van hoge kwaliteit, ook zijn veel van deze gerechten als wapazz groot te verkrijgen, een keur aan fferrukkelijke gerechten zijn verkrijgbaar, ook biologische- en vegetarische.
Cocktails : de huidige 17 alcoholische- en alcoholvrije cocktails worden uitsluitend
gemaakt met verse ingrediënten.

Wines: een uitgelezen wijnkaart, waarin de prijsopbouw zich kenmerkt door een vast opslag bedrag per categorie, maakt dat de gast ook top wijnen tegen een heel gunstige prijs kan bestellen. Naast de wijnkaart zijn er 18 open wijnen te verkrijgen, waarbij naast de uitverkoren wijn per glas, ook door het kiezen van een ”flight ” de keuze per glas of fles kan worden bepaald. Twee wijnspecialisten in huis, allebei Vinoloog aan de Wijnacademie, kunnen de gasten perfect adviseren.


Ff Swanjéé onderneemt duurzaam, wij schenken veel aandacht aan ” beter eten ” ofwel real-food, producten zijn ook afkomstig uit eigen streek en/of zijn biologisch, ambachtelijk of seizoensgebonden, er staat b.v. uitsluitend duurzame vis op de menukaart, volgens MSC-keurmerk.De Rainforest-dark koffie b.v., hiervan zijn de koffiebonen volgens de strengste ecologische – en sociale eisen van de Rainforest Alliance geteeld.