De Bossche Brandslang | Arrangementen 

 
 


Hapke-Tapke-Speurtocht

Brandslang door ’s-Hertogenbosch

Deze speurtocht inclusief 3-gangenkeuzemenu en proeverij door de Bossche binnenstad wordt op diverse plaatsen vergezeld door een heerlijk glas Brand bier. U ontvangt uw gezelschap in één van de gezelligste Bossche cafeetjes. Vervolgens gaat u afwisselend wandelen, dineren, Brandbier proeven en speuren door 's-Hertogenbosch.
Het arrangement is culinair, (ont)spannend, afwisselend, educatief en ook het wedstrijdelement ontbreekt niet! Verdeel uw gezelschap in 2 Brand-Korpsen met een kapitein. De Kapitein van het winnende team wordt bevorderd tot Brand-Commandant van de dag en het hele winnende team mag rekenen op een gratis consumptie bij de afterborrel!

Inclusief:
- Ontvangst: met uitleg over Brandbier en proeven van 2 Brandbiertjes met een klein hapje. U ontvangt hier ook de speurtocht.
- 3-gangenmenu in verschillende restaurants met bij het voorgerecht en hoofdgerecht 1 Brandbiertje. (wijn of fris ook mogelijk)
- Afterborrel: 1 consumptie plus gratis een extra consumptie voor het winnende team en een leuke Brand-herinnering aan deze dag voor alle deelnemers. U ontvangt hier tevens de antwoorden op vragen in de speurtocht.

Prijs:€ 49,50 per persoon
(incl. 3 gangenmenu, 5 consumpties, speurtocht, uitleg bieren, extra consumptie voor winnende groep en een leuke Brand attentie).
Tijdsduur: ± 4,5 uur
Starttijd: uiterlijk 16.00 uur
Van 6 tot 80 personen

Verleng uw Bossche Brandslang met een bezoek aan de Heineken brouwerijen in 's-Hertogenbosch. U wordt ontvangen in het Heineken Ontspannings Centrum met een heerlijk koud Brand bier van de tap natuurlijk. Na een korte filmintroductie vertrekt u met uw gezelschap per Heineken bus richting de brouwerij. Maak kennis met het brouwproces van Nederlands' trots en international bekend bier. Dat smaakt naar meer! Na afloop brengt de bus u weer naar het HOC vanwaar u met eigen vervoer richting binnenstad rijdt. Hoogste tijd voor uw Bossche Brandslang (route en P-tips via de VVV).

Prijs: € 22,00 per persoon
Tijdsduur: ca. 2 uur
Aantal personen: van 10 tot 60 personen
Maandag t/m Donderdag : 11.00 of 14.00 uur
Vrijdag: 11.00 uur


“Goei volluk zien we gère komme,
Maar de Bossche Brandslang is niet geschikt voor vrijgezellenfeesten”
Voor meer informatie en reserveringen:
VVV Noordoost Brabant
Markt 77, 's-Hertogenbosch
T: 073 - 614 99 86

E: info@vvvshertogenbosch.nl